>

Fuhh.. betullah macam cakap orang-orang tua.., “kita takkan menghargai sesuatu sebelum kita merasa kehilangannya”. Macam tu lah jugak dengan blog ni..

Serius cakap, hari ni memang rasa macam haram bila gua tak boleh mengupdate blog. Tambah-tambah pulak banyak isu yang terjadi melibatkan Pakatan Haram.

Tapi gua tak boleh nak salahkan sesapa. Jauh sekali nak salahkan pihak Google dan Blogger Hosting sebab selama ni dorang bagi free service. So.., redha je lahhh..

Apapun, gua suka nak ucapkan thanks a lot kepada pihak google dan blogger.com pasal dorang still maintain bagi service kepada jutaan blogger didunia ni…, termasuklah gua.

Diharapkan Google dan blogger.com tetap “sihat” selamanya… Siapalah seorang blogger tanpa Blogger.com..

Hari ni Anwar boleh relaks la… Besok kita sambung balik hentam Anwar Pandikutty dan Pakatan Haram… YIHAAAAA!!!

p/s: Gua tengah mempertimbangkan untuk bertukar domain dan jugak hosting kalau ada duit lebih. Susah jugak kalau tetiba service blog down.. Mati kutu beb…

“YB Nurul, berhati-hati, jangan terus menerus menyokong ayah YB, Datuk Seri Anwar Ibrahim kerana bimbang ada yg sakit hati nak jadikan nasib anak YB macam Sharlinie.

“Oleh itu sebelum apa-apa terjadi, YB bercakaplah benar walaupun pahit tentang ayah YB, dengan ini YB dapat selamatkan anak YB. disamping itu dapat halang ayah dari terus tipu rakyat, berhenti dari politik dan selesaikan masalah peribadi.

“Jadilah ibu yang penyayang dan anak yang bertanggungjawab.”

Naib Presiden PKR Nurul Izzah Anwar hari ini membuat laporan polis berhubung ugutan daripada khidmat pesanan ringkas (SMS) yang diterimanya.

Dalam laporan polis itu, beliau berkata SMS berbentuk “ancaman serius” terhadap anaknya diterima daripada seseorang yang tidak dikenali kelmarin.

“Ugutannya adalah bahawa anak saya akan menerima nasib seperti Sharlinie jikalau saya terus menyokong ayah saya, Datuk Seri Anwar Ibrahim (Ketua Pembangkang dan Ketua Umum PKR). Saya (juga dikatakan) tidak dapat menyelamatkan anak saya.

“Dia juga mengancam bahawa jika saya tidak mendesak ayah saya berhenti dari politik maka sesuatu akan berlaku kepada anak saya,” tulisnya dalam laporan polis itu.

p/s: Korang jangan pulak terpedaya dengan semua lakonan keluarga Pandikutty ni.. Lepas skrip sakit belakang tak laku.., dorang jaja skrip sabotaj kereta. Tu pun kantoi dan semua orang tak percaya.

So, sekarang ni dorang guna skrip drama tamil pulak..  Asyik nak menipu je kerja dorang.. Memang keling betullah family Anwar ni…

Benda ni merupakan satu perkara yang paling kelakar bagi gua.. Selalunya, pemimpin atasan ni agak kurang sense of humor dorang, tapi Najib ni lain beb sebab dia tau macam mana nak menyesuaikan diri dengan keadaan..

Cuba korang tengok tweet dia dengan rakyat diatas tu… Bagi yang tak paham, meh gua nak pahamkan.

Sebenarnya ada sorang budak Pakatan yang nak kondem Najib kononnya PM kita tu tak reti nak balas tweeter.. Dia kata Anwar selalu reply tweet dia..

So, sebab tu lah dia tulis soalan macam tu untuk malukan PM dalam tweeter.. Tapi, korang tengok sendirilah macam mana brilliant nya Najib jawab soalan bangang budak tu..

Hahahahaha… lebih kurang macam ni lah maksud tersirat Najib.. “Lu nak sangat gua reply tweeter lu kan…, nah sekarang ni gua dah reply.., amacam? Puas Ati?”… Hahahahahaha..

Memang genius PM kita ni kann.. Stupid question but reply with brilliant answer.. Tak heranlah kalau ramai anak muda yang suka kat Najib ni beb..

To PM Najib.., gua salute dan proud of you.. Keep it up boss… Hahahahahaha…

p/s: Mr PM.., bila pulak kita nak lunch together lagi? Yang hari tu sekejap sangat.., tak sempat nak sembang banyak… Hehehehehehehe…

Lama gua tak menulis pasal Mahfuz Bean ni sebab gua dah lama jugak tak dengar cerita lawak dia.. Ingat kan dia dah bersara dari dunia lawak bangang politik PAS, rupanya hidup lagi karier mamat Bean ni..

Gua pun heran, bila Mahfuz ni kata UMNO umpama parti pelawak, apa sebenarnya yang dia cuba nak sampaikan?

Dia kata UMNO suka fitnah di Selangor.., tapi adakah fitnah tu satu perkara yang lawak? Apalah bangang sangat Mahfuz ni? Dah teruk sawan mamat Bean ni kalau fitnah pun dia anggap sebagai lawak..

Itulahhh…, gua dari dulu lagi syak Mahfuz ni ada wayar putus kata mana-mana bahagian otak dia.. Tapi nak buat macam mana, orang Pokok Sena still pilih jugak dia jadi Ahli Parlimen.

Dan gua yakin.., selepas PRU13 nanti, mamat Bean ni mesti jadi macam Mat Sabu.., pemimpin PAS yang tak ada jawatan..

Masa tu, jenuh lah penyokong-penyokong PAS tengok mamat Bean ni buat lawak dalam ceramah… Yelahh kann.. Mahfuz Bean dah tak boleh makan elaun buta lagi masa tuu… Jadilah dia sebagai pelawak sepenuh masa dalam PAS…. Hahahaha….

Ini barulah dinamakan Real punya Pandikutty.. Waktu bulan puasa, semua orang Islam buat ibadat.., tapi mat Omega ni sibuk tambah akaun maksiat.. Macam ni pun ada orang yang sokong dia lagi ke?

Gua cabar Taib Azamuddin.., sila nafikan kalau kenyataan dalam buku “Bongkar Rahsia Anwar” tu tak betul.. Kenapa lu diam selama ni sedangkan ramai mangsa Anwar mengaku dihadapan lu tentang perangai Anwar?

Taib Azamuddin ni adalah contoh terbaik ulamak su’uk atau dalam bahasa lainnya.., syaitan bisu.. Dia tahu banyak pasal Anwar masa dia jadi Imam Besar Masjid Negara dulu, tapi dia diamkan saja..

Gua pun tak tau pasal apa dia tak mau bersuara.. Mungkin alasan dia adalah tak mau mendedahkan aib orang. Bagi gua, kalau untuk orang biasa tu tak apa beb.., tapi ini orang yang ada nafsu nak jadi PM Malaysia.. Takkan lah lu nak orang macam tu diangkat jadi pemimpin?

Cuba bayangkan kalau Pandikutty macam Anwar tu jadi PM.., melingkup habislah negara ni.. Takkan masa tu baru Taib Azamuddin nak bersuara? To late !!!

Bekas Imam Besar Masjid Negara, Ustaz Taib Azamuddin Mohd Taib terkejut dengan pendedahan bekas mangsa liwat, Hairani Hj Nahfis yang juga bekas penulis pidato Anwar yang mendapat bayaran RM14,000 sebulan itu menceritakan bahawa dalam bulan Ramadhan pun Anwar masih ketagih untuk melakukan aktiviti homoseksual.

Hairani : Ada kadang kala bulan puasa siangnya puasa, malamnya terawih saya balik terawih, malam kan, dia (Anwar) telefon jugak suruh saya datang,(ke rumah Anwar di Bukit Damansara) kita dah terawih kita puasa.

Taib : Allah. Hah..ha..

Hairani : ..dah bersihkan diri, kemudian dah.., malam cuba tambahkan ibadat lagi, terawih.., balik dia ajak lagi, kan. Saya tau kalau tiba rumah dia tu, mesti akan jadi benda tu (liwat)..

Taib : Hem..hem..

Hairani : ..ni kita bulan puasa kan, jadi, saya bagi macam-macam alasan lagilah. Saya kata mak saya ada kat rumah lah, mak saya tak sihat, saya nak jaga. Sampai dia feduplah. Itulah keadaannya kan,..beberapa insiden yang berlaku antara saya dengan dia.

Taib : Jadi berapa kali yang..?

Hairani : Lebih daripada tiga kali..

Taib : Lebih daripada tiga kali..?

Hairani : Saya tak dapat menolaknya lah, tiap-tiap kali memang sayatak rela, saya tak pernah keluarkan air mani saya. Tak pernah naik pun,apa namanya ni..

Taib : Ya..

Dalam pengakuan bekas mangsa liwat itu, Ustaz Taib Azamuddin masih lagi bertugas sebagai Imam Besar Masjid Negara. Pengakuan itu dibuat dipejabat Ustaz Taib di Masjid Negara selepas pemecatan Anwar pada tahun1998.

Menurut mangsa itu, dia diliwat lebih daripada tiga kali bermula dari tahun 1994 di rumah kediaman Anwar, yang dianggap ofis peribadi yang terletak bersebelahan dengan bilik perpustakaan.

Menurutnya, dia mengenali Anwar sejak masih belajar lagi, tetapi tiada apa-apa kejadian homoseksual kerana hubungan secara profesional.Mangsa liwat yang juga bekas pensyarah salah sebuah universiti tempatan itu juga turut mengenali adik angkat Anwar, Sukma Darmawan Sasmitaat Madja.