Kerajaan Perpaduan idea APCO dan Yahudi :- Nizar Meroyan.

Posted: 29 July 2010 in PAS

Wujud lagi rupanya individu yang bernama Nizar Jamaluddin ni. Selepas kalah didalam pertikaian dengan DS Zambry didalam kes perebutan jawatan Menteri Besar, ramai yang menyangkakan Nizar dah meroyan dan dihantar ke Tanjung Rambutan.

Walaupun tak dihantar kemana-mana pusat sakit jiwa, Nizar tetap meroyan disetiap majlis atau ceramah yang dihadirinya. Amat menghairankan kerana masih ada lagi pengikut PAS yang sanggup menjemput kaldai DAP ini berucap.

Lihat sajalah ucapannya ketika dijemput merasmikan Mesyuarat Agung tahunan Pas Terengganu yang ke 35. Nizar meroyan mengatakan idea Kerajaan Perpaduan adalah hasil kerja APCO dan Yahudi !

Apakah Nizar tak tahu bahawa idea Kerajaan Perpaduan adalah datang dari Presiden PAS sendiri iaitu Hadi Awang? Apakah Nizar mahu mengatakan Hadi Awang sebagai ejen APCO dan juga Yahudi?

Ini yang menyebabkan Dewan Pemuda PAS Kuala Terengganu menghantar surat bantahan kepada Nizar supaya menarik balik ucapannya dan memohon maaf.

Memang mangkuk tingkat betul Nizar Jamaluddin ni. Amat memalukan betul PAS kerana mempunyai Ahli Jawatankuasa Pusat yang tiga suku seperti Nizar ini !

Advertisements
Comments
  1. Kalam Timur says:

    Salam Bro UMPP,Nizar ni sama iq dengan Mat Put. Kaldai terulung acuan dap yang tak pernah pakai otak bila bercakap. Fakta kurang dan yg penting, fitnah dan jual kalimah Allah. Nizar Attarturk!!

  2. Anonymous says:

    Kasihan betul Nizar nie…kalau nak mengutuk orang pun, pastikan tak kena ngan team sendiri…..Nie la peminpin yang bodoh, tau cakap ja. Tapi tak tau apa benda yang dia cakap. BODOHwz

  3. Wake UP! says:

    Nizar ni merapu sebab kecewa dah tak jadi MB Perak.Apa salahnya perpaduan sesama Islam berbanding dengan setan?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s