>PANAS!! Blogger UMNO kantoi ketika minum arak?

Posted: 28 March 2011 in Pakatan Haram

>

Tadi sewaktu gua meranjau masuk ke blog-blog lembu Pakatan, gua terserempak dengan satu artikel yang kononnya ada blogger UMNO minum arak.

Kalau cerita pasal arak ni.., gua tak terlibatlah sebab gua minum kopi ais saja beb…

Menariknya.., dalam blog tu dorang kata siap dengan bukti bergambar lagi yang menunjukkan blogger tu minum arak pada time maghrib.

Gua tak bagi link blog tu kat sini tapi korang bolehlah cari sendiri di blog budak MiloSuam. Budak ni lah hari tu yang dedahkan gambar khalwat Ketua UMNO Gombak dulu..

Budak MiloSuam tu kata, gambar blogger UMNO tu ditangkap oleh si Poji Topeng Perak dan akan disiarkan hari ni dalam blog dia.

Kalau betullah cerita budak bawah umur MiloSuam ni, gua pun teringin jugak nak tengok siapa blogger yang dimaksudkan tu.. Bolehlah gua bagi nasihat barang sepikul dua…

Semua blogger UMNO adalah member gua, dan banyak jugak blogger PAS pun sahabat gua jugak. Gua tak tau pulak ada yang kaki minum arak..

Harap-harap si Poji dan blogger MiloSuam tu cakap perkara yang benar lah… Tak main la letak gambar superimposed beb…

Dorang bagi hint kata blogger UMNO tu terkenal dengan mencarut dan fitnah dia terhadap wakil PAS… Korang boleh agak tak siapa dia?

Advertisements
Comments
  1. blogenstarz says:

    >kepala bapak fitnah dalam pakatan dia mengapa tak disebut ?Bangkai !

  2. >jangan dia tuduh blogger hebat spt MPP dah la …Hidup MPP !!

  3. >Ni tak lain papagomo, ha..ha… Pagagomo dah macam nuar, banyak musuh.Kalau papa yang kena, adat berjuang papa. UMA tabik spring kat papa.

  4. MPP says:

    >@blogenstarz. Dalam Pakatan mana ada fitnah beb.. Dorang sebut kebenaran sebagai gantinama fitnah.. Hahahaha..@PejuangBangsa. Mana budak Milo tu berani tuduh gua bro.. Gua ada gambar "lucah" dia laaa.. Huhuhuhu..@UMA. Yang gua tau.., PapaGomo suka minum susu cap gantung jee.. Tak tau lah pulak kalau susu jenis tu dah kehabisan stok di rumah dia… Hehehehehe..

  5. Anonymous says:

    >FITNAH JE TU..HEHE

  6. >tapi rasa mcm depa nak tuduh PAPA Gomo la …harap member kita itu bersedia …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s