>NIZAR MENGAKU MELAYU KEMBALI SOKONG UMNO..

Posted: 6 May 2011 in Nizar Jamaluddin

>

Nizar ni still mimpi nak jadi MB Perak selepas PRU13 nanti gamaknya.. Sebab tu lah dia harapkan rakyat bagi sokongan kepada Pakatan di Perak masa pilihanraya nanti..

Yang paling best, dalam pada Nizar kata Pakatan tetap jadi pilihan rakyat, dia secara tak sedar jugak dah mengaku yang sokongan bangsa melayu dah kembali kepada UMNO.

Tapi kata Nizar, semua ni adalah kerana Najib dah tiru polisi Pakatan.., sebab tu lah bangsa melayu sokong UMNO.

Bagi gua, tak kisahlah sapa tiru sapa pun… Asalkan pemimpin laksanakan tanggung jawab terhadap rakyat, itu sudah cukup untuk kekalkan sokongan masa PRU nanti. Sekarang ni bukan macam zaman 60 an dulu..

Sekarang ni rakyat dah cerdik dan bijak menilai sumbangan pemimpin. Kalau setakat bercakap merapu dan berpolitik 24jam macam Nizar tu, confirm akan dibakul sampahkan oleh rakyat Perak.

So, tak payahlah Nizar nak mimpi-mimpi lagi.. Memang dah tak ada harapan pun mangkuk tingkat tu nak jadi MB Perak balik… Jadi MB dalam Tanjung Rambutan boleh lah kot… Hahahahaha…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s