Perkara ni buat gua bangga dengan Najib…

Posted: 13 May 2011 in Politik

Benda ni merupakan satu perkara yang paling kelakar bagi gua.. Selalunya, pemimpin atasan ni agak kurang sense of humor dorang, tapi Najib ni lain beb sebab dia tau macam mana nak menyesuaikan diri dengan keadaan..

Cuba korang tengok tweet dia dengan rakyat diatas tu… Bagi yang tak paham, meh gua nak pahamkan.

Sebenarnya ada sorang budak Pakatan yang nak kondem Najib kononnya PM kita tu tak reti nak balas tweeter.. Dia kata Anwar selalu reply tweet dia..

So, sebab tu lah dia tulis soalan macam tu untuk malukan PM dalam tweeter.. Tapi, korang tengok sendirilah macam mana brilliant nya Najib jawab soalan bangang budak tu..

Hahahahaha… lebih kurang macam ni lah maksud tersirat Najib.. “Lu nak sangat gua reply tweeter lu kan…, nah sekarang ni gua dah reply.., amacam? Puas Ati?”… Hahahahahaha..

Memang genius PM kita ni kann.. Stupid question but reply with brilliant answer.. Tak heranlah kalau ramai anak muda yang suka kat Najib ni beb..

To PM Najib.., gua salute dan proud of you.. Keep it up boss… Hahahahahaha…

p/s: Mr PM.., bila pulak kita nak lunch together lagi? Yang hari tu sekejap sangat.., tak sempat nak sembang banyak… Hehehehehehehe…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s